4x Kindvriendelijke fietsroutes

24 juli 2019

Samen fietsen is een mooie manier om je kind wat te leren over het verkeer. Én het is natuurlijk hartstikke gezellig! Wij hebben vier niet te lange routes voor je op een rijtje gezet.

Dierenroute in Rotterdam
Tijdens deze leuke fietsroute kom je langs verschillende plekken met dieren: een hertenkamp, kinderboerderij, weiden met paarden en koeien en eendenvijver. Er zijn genoeg speeltuintjes en eetgelegenheden onderweg. 

Afstand: 16,5 km
Startpunt: Plaszoom, Rotterdam

Corversbosroute in Hilversum
Een heerlijke route door het bos. Misschien komen jullie onderweg wel een ree tegen! Stop onderweg voor een picknick of pauzeer even bij het café naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s Graveland.

Afstand: 12 km
Startpunt: Vaartweg, Hilversum


Sallandse Heuvelrug
Deze kindvriendelijke route leidt jullie langs een natuurmuseum, een midgetgolfbaan, meerdere speeltuinen en een kinderboerderij. Mochten jullie er een uitje aan vast willen plakken: aan het einde van de rit kom je langs Avonturenpark Hellendoorn!

Afstand: Keuze tussen 22 of 36 km
Startpunt: Grotestraat, Nijverdal


Uden
Ook deze fietsroute is goed uit te breiden met leuke activiteiten. Je fietst in een klein uurtje langs een escaperoom, een dierenpark, een kartbaan, een ski- en snowboardbaan en een kinderboerderij. Alles behalve saai!

Afstand: 12 km
Startpunt: Boekelsedijk, Uden