Fietsactiviteiten van Cycle Fun Productions

11 maart 2020

Op zoek naar een leuke fietsactiviteit voor jouw school? Cycle Fun Productions organiseert evenementen waarbij de fiets centraal staat!

Cycle Fun Productions

Cycle Fun Productions wil de fiets als transportmiddel promoten. Dat doen ze door actuele thema's als onthaasting, veiligheid en duurzaamheid onder de aandacht te brengen en het fietsniveau van deelnemers te verbeteren. Zo organiseren ze workshops, clinics en theatershows. We hebben onze drie favoriete evenementen voor je op een rijtje gezet!

1. Ken je fietsen

‘Ken je fietsen’ is een theatraal educatief programma voor kinderen uit groep 6 t/m 8. In deze spelshow testen de 'Bike Brothers' de fietskennis en -vaardigheden van de kinderen. Ze kaarten onderwerpen aan als goed (leren) fietsen, de regels kennen, samen fietsen, fietsverlichting en deelnemer zijn aan het verkeer zonder afleiding.

2. Holanda Vuelta

Wat weten we nu eigenlijk van de 'vuelta' (fiets)? Voor Bike Brothers goes la Vuelta Holanda verzamelde Cycle Fun Productions feiten en verhalen uit de fietsarchieven. In deze interactieve theateract zetten de Bike Brothers - samen met het publiek - de fiets in het zonnetje.

3. Slowbiking clinics

Ook kun je bij Cycle Fun Productions terecht voor slowbiking clinics! Wie legt zo langzaam mogelijk het parcours van 11 meter af? Voor meer informatie kun je contact met ze opnemen.