Landelijke Veiligheidsdag in Almere

14 mei 2019

In een brandweerauto zitten en horen wat politieagenten doen? Neem zaterdag 25 mei een kijkje bij de gratis toegankelijke Landelijke Veiligheidsdag in Almere!

Tussen 10.00 en 17.00 uur laten verschillende hulpdiensten op een spectaculaire manier zien wat hun werk precies inhoudt. Ook voor kinderen is er van alles te beleven! Neem voor een overzicht van alle activiteiten een kijkje op de pagina van de Landelijke Veiligheidsdag. De stand van Veilig Verkeer Nederland is te vinden in de Brouwerstraat! Zien we je daar?

PAW Patrol speurtocht
Kinderen kunnen deelnemen aan de spannende PAW Patrol speurtocht. De stempelkaart hiervoor kan worden opgehaald bij de stand van VVN, de Reddingsbrigade, het Rode Kruis of het PIT Museum. Met deze wedstrijd kunnen kinderen een Sproet en de Straathaaien boek winnen!

PAW Patrol folder
We delen op de Landelijke Veiligheidsdag ook onze PAW Patrol brochure uit! Je kunt deze ook zelf downloaden via de link hieronder of gratis bestellen in sets van 50. Leuk voor peuterspeelzalen, kindercentra en basisscholen!