Stem op de genomineerden van de zichtbaarheidswedstrijd!

12 december 2017

Wow wat een mooie creaties! Wij zijn onder de indruk van de vele en mooie reacties die wij van alle scholen hebben ontvangen.

Thumbnail

Wij hebben alle inzendingen bekeken en het is ons gelukt om per leeftijdscategorie (groep 1-2, groep 3-4, groep 5-6, groep 7-8) de leukste, mooiste, grappigste en meest originele kleurplaten en filmpjes uit te zoeken. Sommige scholen hebben de materialen van het pakket van vorig jaar gebruikt. Vandaar dat er in de verschillende categorieën ook verschillende soorten inzendingen zijn. Uiteraard zijn wij blij met zo veel inzet en zoveel aandacht voor Zichtbaarheid:

zo maken we met z’n allen het verkeer weer een stukje veiliger!

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op genomineerde inzendingen van de zichtbaarheidswedstrijd. Ben je benieuwd naar de kleurplaten en filmpjes die wij na veel wikken en wegen geselecteerd hebben? Wil je weten of een van jullie inzendingen er bij staat?  Help nu jóuw favoriet aan een mooie prijs van Veilig Verkeer Nederland! Bovendien maak je door te stemmen kans op 1 van de 50 Hema cadeaubonnen ter waarde van € 5,00.

 
Kijk en stem direct via:
 https://nlnl.typeform.com/to/ZLW4i9

Stuur de link zoveel mogelijk door naar school, ouders, vrienden, opa's en oma's, sportmaatjes en buren of plaats hem in de schoolnieuwsbrief zodat er veel gestemd kan worden op de mooiste kleurplaten en filmpjes. Er kan tot uiterlijk 21 december 2017 gestemd worden.

Stem je mee?