Digitaal VVN Verkeersspel

Verkeer is een “doe”-vak; kinderen leren door te doen en veel te oefenen. Met het digitale VVN Verkeersspel bieden we je een mooie mix van spelen en leren. Je speelt het spel vanaf het digibord of tablet. Daarnaast vind je hier allemaal tips voor nog meer leuke activiteiten, kijk bij de downloads hieronder.

Je krijgt gratis toegang tot het VVN Verkeersspel bij een bestelling van de VVN Praktische Verkeersprojecten! De directeur of leerkracht logt in via de bestelbutton hieronder om de materialen te bestellen. Heb je de materialen van de verkeersprojecten al besteld? Dan heb je al toegang gekregen en kun je hieronder het spel starten met de button Speel het verkeersspel.

Voor wie is het spel bedoeld?

Kinderen van groep 1 t/m 8, met vragen per leeftijdscategorie.

VVN Verkeersspel

Speel het VVN Verkeersspel

Bestel eerst de verkeersprojecten van jouw keuze en log daarna in om het spel te kunnen spelen. Het verkeersspel is gratis voor scholen die gebruik maken van het lidmaatschap Praktische Verkeersprojecten. Zowel verkeersouder als leerkracht kunnen het VVN Verkeersspel dan spelen.

Voor het bestellen van verkeersprojecten en het inloggen voor het spel heb je de inloggegevens nodig die je hebt ontvangen van Veilig Verkeer Nederland. Bij scholen is dit vaak een centraal schoolaccount (eindigend op Dir, bijv. 12AB00Dir). Check vooraf of je deze kunt achterhalen in school. Zijn ze niet (meer) bekend, dan kun je nieuwe inloggegevens aanvragen door te bellen met 088-524 88 00. Zorg dan wel dat je daarna je collega's op de hoogte stelt van de gewijzigde inloggegevens!

Lukt het bestellen niet? Dan hebben jullie waarschijnlijk geen lidmaatschap op de Praktische Verkeersprojecten. Meer weten hierover of een lidmaatschap afsluiten, dat kun je hier doen.

TIP: Zorg dat je op je laptop of digibord kiest voor volledige schermweergave (functietoets F11).

Nog geen verkeersprojecten besteld? Bestel deze eerst via onderstaande link, zodat je toegang krijgt tot het VVN Verkeersspel.