VVN Verkeersmethode op jouw school?

4 april 2018

Welke verkeersmethode wordt er op jouw school gebruikt? Krijgen alle groepen verkeersles, of is het vooral een thema in groep 7/8? Je kent Veilig Verkeer Nederland natuurlijk als Verkeersouder, maar we zijn ook al meer dan 85 jaar specialist in verkeerslessen.

Thumbnail

Met de VVN Verkeersmethode heeft je school de garantie van kwalitatief en actueel lesmateriaal voor groep 1 tot en met 8. Boeiende verkeerslessen, met werkvormen waar de kinderen enthousiast van worden. En makkelijk in gebruik voor de leerkracht. Wij maken het vak verkeer weer leuk, zodat het zowel voor de leerling als de leerkracht iets is om naar uit te kijken!

Kinderen motiveren voor verkeerslessen

Onze lessen sluiten helemaal aan op de belevingswereld van kinderen. De les start altijd vakoverstijgend en bevat veel animaties over de verkeersregels, wat het voor kinderen boeiend maakt. En met de interactieve werkvormen laten we kinderen actief nadenken over hun eigen (en andermans) gedrag in het verkeer. We zijn enorm trots dat we tijdens de NOT* de publieksprijs voor innovatie mochten ontvangen, omdat we kinderen weten te motiveren voor verkeerslessen.

De leerkracht ontzorgen

Met onze methode hebben scholen elk schooljaar nieuwe verkeerslessen, die inspelen op de actualiteit en aansluiten bij de wensen van leerkrachten. Met een jaarplanner, per les een duidelijke opbouw en digibordlessen en verwerkingsopdrachten die de les ondersteunen kan de leerkracht direct aan de slag. De methode is 100% digitaal en de opdrachten kunnen ook op papier gemaakt worden. Via Basispoort vindt de leerkracht alles voor de verkeersles: digibordlessen, handleiding, toetsen en aanvullend materiaal.

Ook iets voor jouw school?

  • De school heeft alles in huis voor uitdagende en eigentijdse verkeerslessen in groep 1 tot en met 8.
  • Leerkrachten hebben de verkeersles met ons materiaal in een handomdraai voorbereid.
  • De school krijgt een abonnement op werkboeken én via Basispoort vindt de leerkracht het hele schooljaar alle digitale materialen op één plek.

Geïnspireerd?

Lees alles over onze methode op vvn.nl/verkeersmethode. Daar kunnen scholen de methode ook direct bestellen. Wil je eerst nog meer weten over hoe je de methode kunt toepassen in de klas, vraag dan vrijblijvend een advies van onze schoolaccountmanager aan.