Cadeautje voor de VVN Verkeersouders

11 januari 2018

Door weer en wind sta je kinderen bij om veilig door het verkeer te gaan. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen hoe waardevol jij bent voor ons. We willen het niet alleen zeggen,  maar we willen het ook laten blijken. Hoe? Met een nieuwjaarscadeau speciaal voor de VVN Verkeersouders.

Geloof je in goede voornemens of niet, wij dagen je uit om in 2018 vooral nieuwsgierig te zijn. Daarvoor bieden wij je het online trainingspakket van GoodHabitz aan!

113 online trainingen: waar en wanneer je wilt!

GoodHabitz heeft een aanbod van 113 online trainingen die je gratis kunt volgen als je verkeersouder bent bij Veilig Verkeer Nederland. Van Office tot persoonlijke effectiviteit. Van social media tot conflicthantering. Voor jou persoonlijk maar natuurlijk ook om je te helpen bij je activiteiten als verkeersouder. Allemaal kosteloos en te volgen waar en wanneer je maar wilt: thuis, in de trein, in je favoriete koffietent.

Wat moet je doen?

Stuur een mail naar academy@vvn.nl en vraag je inloggegevens aan voor GoodHabitz. 

Nog geen VVN Verkeersouder?

Dit aanbod is exclusief voor verkeersouders die geregistreerd staan bij Veilig Verkeer Nederland. Wil jij dat ook? Je kunt je hier gratis aanmelden.